Pajzsmirigy betegség

Egy elégedett törzsvásárlóval folytatott levelezésemből idézek. Erika pajzsmirigy betegségére keresett és talált gyógymódot.

 

pajzsmirigy betegség

A történet egy levéllel kezdődött:

„Tisztelt Cím!

A problémám a pajzsmirigy betegség. Ha tudna nekem választ adni arra,hogy pajzsmirigy betegségemre melyik fajta terméket szedjem és mennyit nagyom megkoszonnem.

Pajzsmirigy betegségem már 2006 óta van, alulműködéssel kezdődött, és most a nyár óta megbolondult túltermel és eddig még nem sikerült a beállítani a megfelelő szintre. A gond még az, ami most derült ki vizsgálatokkal, ( és ugye minden rosszban van valami jó, mert azt hittem, hogy a deformációs betegésg érte utol a kezemet, de „szerencsére” „csak” a pajzsmirigy betegségem tréfája ez)  hogy a kéz izületeire  is kihat, sőt úgy érzem az izmaimra is  a pajzsmirigy betegségem. Ami meg fog szünni, ha végre a pajzsmirigy hormonokat be tudják állítani. Csak addig a kezemet sajnos nehezen tudom használni. Dióhéjban ennyi.

Üdvözlettel: Kutiné”

A válaszom:

Kedves Erika!

Megkaptam érdeklődő levelét és nagyon köszönöm a bizalmát. 

Mindenképpen javaslok béltisztító kúrát Myco Veggivel, és naponta 3-szor 3-5 darab Oroszlánsörény tablettával. Ez azért fontos, mert ezáltal a bélbolyhok hatékonyabban végezhetik a felszívást és nem utolsó sorban lényegesen tehermentesíti a szervezetét.

Magára a problémára ganoderma, GL és RG szedését javaslom. Fokozatosan emelve az adagokat. Először a GL-t majd pár hét múlva az RG-t kezdje el szedni. Először 1-2 kapszulát (vagy annak megfelelő mennyiségű port) míg fokozatosan el nem éri a napi minimum 6-12 kapszulányi mennyiséget. A fokozatosságra azért van szükség, mert a ganoderma méregteleníti is a szervezetet, ezért a felszabaduló méreganyagok míg távoznak, némi kellemetlenséget okozhatnak a közérzetben. Ettől azonban nem kell megijedni, ez pont annak a jele, hogy a szervezete reagál a hatóanyagokra. Viszont pont ebben van a lényegük is ezeknek a hatóanyagoknak, hogy nem a tüneteket kezelik, hanem a betegséget. Mivel gondolom a betegség is fennáll hosszabb ideje, ezért a javulás is hosszabb ideig tart, a szervezete reakciójától függően hetek, hónapok eltelhetek, mire az első változást megtapasztalja. Ezért türelmét kérem, és bizalmát, 

 Egy példa az adagolási lehetőségre (kapszulára):

  1. hét: GL napi 1.
  2. hét: GL napi 2.
  3. hét: GL napi 4, RG napi 1.
  4. hét: GL napi 6, RG napi 2.
  5. hét: GL napi 8, RG napi 3.
  6. hét: GL napi 10, RG napi 4.
  7. hét: GL napi 12, RG napi 5.
  8. hét: GL napi 14, RG napi 6. 

Ezután ezt az adagot tartani minimálisan. 

Gyógyszert is szed erre a betegségre? Természetesen nem javaslom annak azonnali elhagyását. Inkább azt, hogy amikor már fokozatosan pozitív javulást tapasztal, akkor konzultáljon orvosával a gyógyszerek fokozatos csökkentéséről. A ganodermát egyébként nyugodtan lehet gyógyszerek mellett szedni, nem módosítja a hatásukat. Sőt a ganodermának egy kiváló tulajdonsága az is, hogy a gyógyszerek mellékhatásait csökkenti, ellensúlyozza. És nem utolsó sorban immunerősítő tulajdonságú.

Természetesen, ha újabb kérdés is felmerül Önben, azt is érdeklődve és segítőkészen várom.

Remélem javaslataimmal előmozdítottam a gyógyulását!

További információkat olvashat a ganodermáról és annak hatásairól itt,  a //www.hathat.hu oldalon.

 Mielőbbi gyógyulást kívánok Önnek!

 Üdvözlettel:

Fabriczius Éva

„Kedves Éva!

Nagyon köszönöm a részletes tájékoztatást, amit itt helyben sajnos nem kaptam meg.  Itt akitől kérdeztem azt az információt kaptam, hogy a spirulinából napi 4-6 szemet szedjek a ganodermából pedig 1 szemet. Ezt gondoltam, hogy nem jó, mert már régebben próbáltam üzletszerűen foglalkozni a DXN hálózattal, és megismerni a termékeket, és használatukat, csak, nem is tudom, abbamaradt. De most nekem is szükségem van rá, és bízom ezekben a termékekben. Ezért is örültem, hogy ilyen választ kaptam Kedves Éva. 🙂 

Még egyszer nagyon köszönöm a válaszát!

Üdvözlettel: Erika”

Kedves Erika!

Örülök, hogy tudtam segíteni! 🙂

 A spirulina szedése valóban ellenjavallt az Ön esetében. Nagyon örülök, hogy bízik a termékekben, azok hatásában. Mert tényleg jók.

A továbbiakban is örömmel fogadom érdeklődő levelét. És mielőbbi gyógyulást kívánok Önnek!

„Kedves Éva!

A kép alapján, amit itt látok, úgy gondolom, hogy én vagyok az idősebb és ha nem bánod, akkor tegeződhetnénk. 

Az, hogy az én szponzorom ( vagy volt szponzorom) egy mondattal elintézett, és abba az egy mondatba is hibás terméket ajánlott nekem, vagyis olyat ami nem ajánlott, hát……picit bosszantó. Te aki pedig nem is ismersz, igazán kielégítetted a kérésemet. Köszönöm! 

Igazán jól esett a hozzáállásod. Még annyi kérdésem lenne, a doktornő mondta, hogy kérdezzem meg  (neki úgy láttam nem igazán tetszett ez a választott gyógymódom) ,hogy jódot nem tartalmaznak e a termékek. 

Üdvözlettel:

 Erika”

Kedves Erika!

Nagyon köszönöm a kedves szavaidat, és természetesen szívesen veszem a tegeződést is.

Az általam ajánlott termékek közül a myco veggie tartalmaz némi jódot, mert abban van egy kevés spirulina is. Ha úgy döntesz, hogy ez esetben inkább nem veszed be, akkor ajánlom helyette az útifűmaghéjat (psyllium hulk), amit gyógynövényboltokban szerezhetsz be. Ebből reggelente vízzel vagy joghurtba keverve egyél meg 1-2 teáskanállal, esetleg este is. Lényeg a rendszeresség. A többit nyugodtan szedheted. (Csak zárójelben jegyzem meg, hogy a ganoterapeuta szerint a spirulina a szervezetben lévő gyulladás miatt ellenjavalt, nem a jódtartalma miatt.) Természetesen továbbra is fontos, hogy egyeztess az orvosoddal.

Továbbra is várom a kérdéseidet, a jelzéseidet.

Szép napot kívánok!

Üdvözlettel:

Fabriczius Éva

„Még magammal kapcsolatba az lenne a kérdésem, hogy hány szem kapszuláig menjek el? Mi az a maximum és meddig, vagyis mennyi ideig?” 

Örülök, hogy tetszenek az írásaim, és köszönöm. Ami a ganodermát illeti, tulajdonképpen fokozatosan növelve az adagokat az általam ajánlottnál jóval többet is szedhetnél, először eddig juss el mindenképpen. Esetleg két héttel tovább ebben az ütemben növeld, aztán tartsd. Azt, hogy milyen hosszan tartson, az a javulásodtól függ, erre nem tudok választ adni.

Nekem is eszembe jutott egy kérdés. Írd meg légyszíves, hogy hogyan jutottál el a hathat.hu oldalra!

„Hol akadtam a hathat.hu oldalra? Na hogy is? Szóval amikor a szponzoromtól a nem kielégítő választ kaptam, akkor elkezdtem keresgélni. Igaz megkérdezhettem volna a szponzorom szponzorát is,de nem is tudom jól esett keresgélni és olvasni a gombáról. Így aztán ahogy beírtam a keresőbe, bóklásztam, találtam egy jó kis videót, szerintem talán pont a Te szponzoraidét, egy házaspár beszélt az indulásokról és hogy most már milyen szinten vannak,  és azt hiszem utána ott valahol  egyszer csak ráakadtam a hathat oldalra, aztán megtetszett, megjegyeztem és másnap és harmadnap is és többször is megnéztem olvastam, és láttam, hogy kérdezni is lehet, nem találtam még ilyen oldalt és főleg olyat ahonnan választ is kaptam és ráadásul ilyen választ. 🙂 A többit meg már tudod. :)” 

Egy kérdés/kérés a részemről: Felhasználhatom blogbejegyzéshez a leveleidnek azon részét, amelyeket a pajzsmirigy betegség, és az arra kapott válaszommal kapcsolatban írtál? Ha igen, akkor a neveddel vagy nélküle?

„Természetesen felhasználhatod a levelem, és ha gondolod a nevem is oda írhatod, hisz nincs ebbe semmi olyan, amit mások is ne tudhatnának. Én is pont arra gondoltam, hogy majd a blogomba beírom, hogy milyen körülmények, vagyis kitől kaptam megint ösztönzést arra, hogy belevágjak, de most már komolyan. És igen, igazad van,  ha megkapom a megfelelő támogatást utána már csak rajtam múlik.”

A fenti levelezés óta eltelt néhány hónap, ezért érdeklődtem Erikánál a tapasztalatairól:

Kedves Erika!

Eltelt néhány hónap, mióta tanácsot kértél tőlem a pajzsmirigy betegség kezelésére. Érdeklődve várom a tapasztalataidról szóló leveledet. Hol tartasz a terápiában? Követted azt az adagolást, amit javasoltam? Ha mást választottál, akkor mit? És hogy érzed magad, milyen változásokat tapasztalsz?

Várom válaszodat! Jó egészséget és sok sikert kívánok! Éva

„Kedves Éva!

Köszönöm az érdeklődést, jól vagyok. Szedem a ganodermát, igaz kb fele olyan mennyiségben, mert sajnos ennyire van lehetőségem. De így is érződik a pozitív hatása, mert éppen a múlthéten voltam kontroll vizsgálaton és nem romlott a pajzsmirigy betegség eredményem, ami jó, mert eddig a múlt tavasz óta minden hónapban  más és más eredményeim voltak, most legalább már egy helyben áll és remélem javulni is fog. Iszom a kávét is, mondjuk az nem olyan   nagy mennyiség, de sok kicsi sokra megy. 🙂  És most már négy hónap múlva kell mennem kontrollra, nem havonta. Ez is nagyon jó! Úgyhogy javulok, köszönöm a segítségedet.

Minden jót Neked, sok sikert és jó egészséget kívánok!

Erika”

Neked is van hasonló problémád? Küldd el kérdéseidet, mint azt Erika tette!

Az ebben a cikkben szereplő termékekről itt találsz több információt.

Méregtelenítés

Méregtelenítés

Segítség, kövér vagyok! Nincs olyan nő, aki elégedett lenne az alakjával, ha arról van szó, hogy fel kell venni a tavalyi bikinit vagy fürdőruhát, és ki kell menni a strandra. A legtöbben ilyenkor őrült fogyózásba kezdenek, és ócsárolják...

bővebben
Csodaszer, ami mindenre jó

Csodaszer, ami mindenre jó

Csodaszer, ami mindenre jó Lehetséges, hogy megdőlt az állítás, miszerint nincs olyan csodaszer, ami mindenre jó? Ha elmész az orvoshoz egy torokfájással, felír egyfajta gyógyszert. Ha gyomorbántalmaid vannak, akkor egy másikat. Ha allergiás tüneteket produkálsz,...

bővebben
A betegség ára

A betegség ára

A betegség ára 35 milliárd forint   Megdöbbentő cikket olvastam a napokban arról, hogy a magyarok milyen irdatlan nagy összegeket költenek gyógyszerre. A cikk szerint 2016-ban havi szinten 10.000.000.000 azaz tízmilliárd forintot...

bővebben
Mit érdemes tudni a B3 vitaminról?

Mit érdemes tudni a B3 vitaminról?

  A B3 vitamin más néven a niacin kétféleképpen jelenik meg a természetben: nikotinamidként és nikotinsavként. Vízben oldódik, a vesén keresztül (a vizelettel) ürül ki a szervezetből, ezért pótlásáról rendszeresen gondoskodnunk kell. Felszívódása a gyomorban...

bővebben
Mit érdemes tudni a B2 vitaminról

Mit érdemes tudni a B2 vitaminról

  Mit érdemes tudni a B2 vitaminról? B2 vitamin, más néven riboflavin a B vitamin család tagja. Vízben oldódik, a vesén keresztül (a vizelettel) ürül ki a szervezetből, ezért pótlásáról rendszeresen gondoskodnunk kell. Miben segíti a...

bővebben
Ganoderma – gyógyíthat?

Ganoderma – gyógyíthat?

A ganoderma gyógyíthat? A ganoderma gyógyíthat? És ha igen, hogyan? Van mellékhatása? Meddig kell szedni, hogy hasson? A holisztikus gyógyászatra, vagy legalábbis, az alternatív lehetőségekre nyitott emberek gyakran feltett kérdései ezek, melyekre ebben a bejegyzésben...

bővebben
Mit érdemes tudni az A-vitaminról?

Mit érdemes tudni az A-vitaminról?

Az A-vitamin Másik nevén: retinol vagy axeroftol. A-vitamin: zsírban oldódó vitaminok közé sorolható. Szervezetünk elraktározza, tehát nem kell naponta gondoskodnunk a beviteléről. Számos anyagcsere folyamatban szerepet játszik. Szükséges például a látóbíbor...

bővebben
Spirulina – Melyiket válasszuk?

Spirulina – Melyiket válasszuk?

Spirulina - Melyiket válasszuk? Egyre több egészségesen táplálkozó embertársunk tudja, hogy mi az a kék-zöld alga, vagy másik nevén a spirulina. Gyógynövényboltokban, drogériákban és gyógyszertárakban is lehet találkozni spirulina készítményekkel, és a választék egyre...

bővebben
Bögrés orgonaszörp

Bögrés orgonaszörp

Orgonaszörpöt készítettem. Több recepten is átrágtam magam, majd szokásomhoz híven az ízlésemhez, ízvilágomhoz "szabtam" 🙂 Hozzávalók: 2 bögre orgonavirág (csak a virág, zöld nélkül); 1 bögre cukor; 1 bögre víz; fél citrom kifacsart leve. Én ennek az alapadagnak a...

bővebben
Gyógyítás hagymafélékkel

Gyógyítás hagymafélékkel

Gyógyítás hagymafélékkel A vöröshagyma és a fokhagyma nem hiányozhat egyetlen magyar konyhából, háztartásból sem. A legerősebb baktériumölők közé tartoznak. A hagymafélék között a legismertebbek és leggyakrabban használtak. A népi gyógyászat is előszeretettel...

bővebben
Egészséges táplálkozás

Egészséges táplálkozás

Az egészséges táplálkozás Egészséges táplálkozás nélkül nincs egészség. Az emberiség általános egészségi állapota arra enged következtetni, hogy a szokásos táplálék nem egészséges, és hogy egészséges táplálék nélkül lehetetlen a teljes egészség. De mit is nevezünk...

bővebben
Az életelixír létezik

Az életelixír létezik

A szerves germánium csodái Amit az orvosod még soha nem mondott neked (Vagy, ha mégis, akkor kiváló az orvosod. Nehogy lecseréld!) Tudtad, hogy létezik Japánban egy germánium klinika, ahol a 70-es, 80-as években Dr. Asai szinte futószalagon mentette meg a...

bővebben
A minőségi étrend fontossága

A minőségi étrend fontossága

A minőségi étrend fontossága 5 ok, amiért létfontosságú minőségi étrend-kiegészítőt szednünk a XXI. században Az utóbbi években egyre nagyobb szerepet kapnak táplálkozásunkban az étrend-kiegészítők. Örvendetes módon egyre több ember odafigyel a minőségi étrend...

bővebben
Vérnyomásmérés – helyesen

Vérnyomásmérés – helyesen

Vérnyomásmérés - helyesen A Magyar Hypertonia Társaság ajánlásai alapján     A szabályok a következők: Egyetlen vérnyomásmérés alapján senkit sem szabad magas vérnyomásos betegnek minősíteni! Mielőtt megmérjük a vérnyomást, meg kell...

bővebben
Bizalom kérdése

Bizalom kérdése

Bizalom kérdése Számodra ki a hiteles?     A bizalom nagyon fontos, ez tény. Te bízol a gyógyszerekben? Szíved joga, nem kívánlak ettől eltántorítani, de tedd próbára a hitedet. Gondolkozz el a következőkön! Gyógyszerek kutatni, és...

bővebben
Mellékhatások

Mellékhatások

Mellékhatások Egy döbbenetes lista egy gyógyszer mellékhatásairól.   Véletlenül a kezembe akadt a régi gyógyszerem használati útmutatója, amit magas vérnyomásra szedtem. Kiírtam belőle azokat a mellékhatásokat, amiknek az előfordulási...

bővebben
Csökken a tápanyag

Csökken a tápanyag

Drasztikusan csökken az élelmiszernövények tápanyag tartalma! Már a paprika sem a régi Ha azon kevesek közé tartozol, akik nem csak húson, és szénhidráton él, hanem sok zöldséget és gyümölcsöt is fogyaszt, azt gondolod, hogy elégedetten...

bővebben
A lehetetlen

A lehetetlen

A lehetetlen Gondolatok egy film kapcsán   A napokban néztem a fenti filmet. Hihetetlen, hogy egy ilyen természeti katasztrófa után mennyi törmelék, és piszok van mindenütt. A túlélők mezítláb lépkednek a sárban, mit sem tudva arról, hogy...

bővebben
A ganoderma hatásai

A ganoderma hatásai

A ganoderma hatásai Vérnyomás okozta nyak- és fejfájás (Mr. Isao Tani, Institute of Medical Research, Kinki University) A kutatási alanyok magas ill. alacsony vérnyomásra panaszkodó páciensek voltak, akik jelentős javulást tapasztaltak a...

bővebben

Használjuk az analytics-ot

Kérem engedélyezze a Google Analytics követést. Amennyiben ezt elutasítja, úgy tekintheti meg a weboldalunkat, hogy az nem továbbít adatokat az ön látogatásáról.