A spirulina alga

a zöld vér
 

A spirulina alga

a zöld vér
 

A leírt adatok kizárólag tájékoztató céllal, a Magyar Alkotmány 61.§-ában rögzített szabad vélemény-nyilvánítás alapján íródtak. Az itt szereplő életmódra és táplálkozásra vonatkozó adatok és ajánlások szabad véleményt tükröznek, és gyakran nem egyeznek a hivatalos- 3-4 betűs- szervezetek vagy a hivatalos orvoslás ajánlásával és véleményével.

Mindamellett, hogy a leírtak szóról szóra igazak, nem minősíthetők diagnózisnak, vagy kezelési javaslatnak. Itt azt kell javasolnom, hogy mielőtt alkalmaznád az itt megfogalmazott dolgokat, keresd föl orvosod, és kérd ki a véleményét.

A weboldalon ismertetett étrend-kiegészítők nem gyógyszerek, eredendően nem betegségek gyógyítására hozták létre őket, hanem bizonyos hiányállapotok (vitaminok, ásványi anyagok) kiegyensúlyozására, az étrendből hiányzó anyagok pótlására, esetleg speciális étrenden lévők (fogyókúrázók) táplálkozásának kiegészítésére. A termékek alapanyagaival kapcsolatban leírt információk a hiteles tájékoztatás célját szolgálják, nem utalnak a termékkel kapcsolatos hatásokra, nem vonatkoznak bárminemű betegség kezelésére vagy gyógyítására.

7 tény, amit bárcsak előbb tudtál volna a spirulináról, mielőtt fölöslegesen  multivitaminra pazaroltad a pénzed

 1. a spirulina egy úgy nevezett szuper táplálék. Ha egyoldalúan csak ezt ennénk, semmi mást, teljesen egészségesek maradnánk. Az egyoldalú táplálkozás egyébként károsítja az egészséget.
 2. a spirulinában nagy számban megtalálható klorofill, gyakorlatilag ugyanaz a molekula, mint a vér fontos alkotóeleme a hemoglobin. Csak a klorofil közepén egy magnézium található, a hemoglobinén pedig egy vas atom. Ezért van a spirulina algának olyan döbbenetesen jó hatása a vérképre, és ezért nevezik tréfásan „zöld vér”-nek is.
 3. a spirulina a legkönnyebben emészthető fehérjeforrás. Emiatt kiválóan alkalmas súlyos betegségből lábadozó páciensek erőnlétének a javítására, de vannak testépítők is, akik a spirulinát használják izomtömeg növelésre.
 4. a spirulina 100%-ban természetes, ezért tökéletesen felszívódik. A mesterséges multivitaminok nagy része nem hasznosul.
 5. lassítja, sőt megakadályozza a vírusok szaporodását a szervezetben, csökkenti a hagyományos gyógyszerek mellékhatásait.
 6. a NASA, az amerikai űrkutatási hivatal felvette az űrhajósok étrendjébe, egy esetleges bolygó kolonizáció során termesztésre ajánlja.
 7. tartalmazza az összes esszenciális aminosavat, amit a szervezetünk nem tud, vagy csak nem elegendő számban tud előállítani. Ezek az aminosavak elengedhetetlenek az egészséges fehérje háztartás megőrzéséhez.

Nincs többé veszekedés az asztalnál!

Miért kellene a gyerekeddel állandóan huzakodni, mert nem akarja megenni a főzeléket?

4 szem spirulina annyi tápanyagot tartalmaz, mint 1 kiló zöldség. És egy szempillantás alatt lenyeli, sőt. A tapasztalatok szerint ezek a kis kópék imádják szétrágni a tablettákat. Utána pedig nagy élvezettel mutogatják a zöldre színeződött fogukat az óvónéninek.

Te pedig végre teljesen nyugodt lehetsz, hogy a legféltettebb kincsed, a gyermeked, egészségesen táplálkozik, nem szenved hiányt semmilyen tápanyagban.

Ez történik, amikor a kardiológus extrém sportoló is.

Dr. Herr Gyula, aki azon túl, hogy kardiológus szakorvos, már többször teljesítette az Iron Man triatlont. A saját bőrén érezte a hernyógomba teljesítmény fokozó hatását. Kíváncsiságból elvégzett egy tesztet, a helyi kézilabda csapat sportolóival, hogy mérésekkel is igazolhassa, hogyan hat a cordyceps, és a spirulina a sportolók teljesítményére. Az erről tartott előadását nézheted itt meg.

Ez történik, amikor a kardiológus extrém sportoló is.

Dr. Herr Gyula, aki azon túl, hogy kardiológus szakorvos, már többször teljesítette az Iron Man triatlont. A saját bőrén érezte a hernyógomba teljesítmény fokozó hatását. Kíváncsiságból elvégzett egy tesztet, a helyi kézilabda csapat sportolóival, hogy mérésekkel is igazolhassa, hogyan hat a cordyceps, és a spirulina a sportolók teljesítményére. Az erről tartott előadását nézheted itt meg.

Mindenhol kapni spirulinát, miért venném meg pont ezt?

Ha már eldöntötted, hogy neked mindegy a minőség, csak az ár a lényeg, akkor ne is olvass tovább!

Fölöslegesen nem akarom rabolni az idődet. Vedd meg a legolcsóbbnak tűnő zöld tablettát, amire az van írva, hogy „spirulina”! A videót vagy most nézd meg, vagy soha, mert később csak felidegesíted magad. Ugyanis nagyon nem mindegy, hogy olyan fáradtságos munkával kiszelektált, erős spirulinát fogyasztasz, vegyszer mentes környezetből, amelyik hideg szárítással 2-3 másodperc alatt száradt porrá, vagy olyat, ami „gazdaságos” a termesztőnek. Egy kis vegyszer a vízbe, és aztán szépen a napon megszárítják, mielőtt tablettává préselik.

Ha ennyi információval még nem tudtalak meggyőzni, hogy ezt keresed, akkor töltsd le, és olvasd el a spirulina füzetet!

Spirulina füzet letöltés

Tudom, hogy azok közül, akik idáig olvasnak, csak 10-15%-a fogja kipróbálni a spirulinát.

Ők meg fogják a saját bőrükön tapasztalni, hogy milyen, amikor az ember évekkel fiatalabbnak érzi magát. Rajtad áll, hogy köztük leszel-e, vagy inkább keresel valami „gazdaságos” terméket, aminek a termesztése, és a gyártása is „gazdaságos” volt, csak nem a vásárlónak. 🙂

Most őszintén: mit kockáztatsz azzal, ha teszel egy próbát?

Spirulina Cereal

Spirulina tartalmú instant gabonapehely por. A spirulina széles körben ismert, mint úgy nevezett szupertáplálék, a magas rost tartalmú gabonaféléket pedig minden élelmezéstudományi szakértő javasolja. A DXN Spirulina gabonapehely kiváló minőségű gabonából és spirulinaporból készül, és az egyik legjobb, könnyen elérhető tápanyagforrás. A spirulina közel 300 hatóanyagot tartalmaz, és a legkönnyebben emészthető fehérjeforrás. Tartalmazza az összes esszenciális aminosavat, amelyeket a szervezetünk nem tud előállítani, csak a táplálékkal vihető be. Ezek nélkül viszont nem készülhetnek hibátlan fehérjék. További előnye még a vérképző szervek támogatása, hiszen a spirulina magas klorofiltartalma segíti a vörös vértestek képzését.

Koleszterin, és cukormentes. Kiváltható vele egy teljes főétkezés. A gabona tartalma miatt jóllakottság érzését kelti így rendkívül hatékony egy fogyókúrás program támogatójaként. Elkészíthető forróvízzel, vagy gyümölcslével, tejjel, vagy joghurttal. Lehet beletenni az épp aktuálisan termő friss gyümölcsökből, vagy csonthéjasokból.

spirulina cereal

A spirudle instant tészta

A spirudli egy olaj nélkül szárított, spirulina algakivonatot tartalmazó instant tészta, amely 3 perc főzéssel elkészíthető. Felhasználható bármilyen tésztaételhez, ízlés szerint fűszerezhető, és tetszés szerint variálható. A legfontosabb előnye a benne található spirulina alga, amely közel 300 hatóanyagot tartalmaz. Többek között tartalmazza az összes esszenciális aminosavat, amelyet a szervezetünk kizárólag a táplálékból képes felvenni. A spirulina jótékony hatással van a vérszegénységre, és a legkönnyebben emészthető fehérjeforrás. Egy adag spirudli instant tészta nulla egész hatvannyolc gramm spirulinát tartalmaz. Egy gramm spirulina tápanyagtartalma megfelel egy kiló nyers zöldség tápanyagtartalmának. Vagyis aki ezt fogyasztja, nyugodtan veheti úgy hogy nem csak tésztát, hanem egy nagy adag zöldséget is fogyaszt.

Azok számára ajánlott, akiknek fontos az egészségük fenntartása, és akik hajlandóak az étrendjükön változtatni ennek érdekében.

Hogyan juthatsz hozzá?

A legegyszerűbb, ha megrendeled a webáruházunkból. Megveheted kiskereskedelmi áron is, az 25%-kal drágább, de ha ingyenesen regisztrálod magad törzsvásárlónak, máris jogosult vagy a nagykereskedelmi árra.

Ez a regisztráció:

 • ingyenes
 • kötelezettségektől mentes
 • és 25% árengedményt biztosít a kiskereskedelmi árhoz képest.

Önálló vásárlás

 • ingyenes szaktanácsadás
 • terápia alatti kapcsolattartás
 • 25% kedvezmény
 • extra ajánlat
 • felhasználóbarát webáruház

Okos vásárlás

 • ingyenes szaktanácsadás
 • terápia alatti kapcsolattartás
 • 25% kedvezmény
 • extra ajánlat
 • felhasználóbarát termékrendelés

Mi NEM történik, ha regisztrált törzsvásárló leszel?

 

 • Senki nem fog zaklatni azzal, hogy vásárolj!
 • Senki nem fog zaklatni azzal, hogy ajánld másoknak a termékeket.
 • Semmilyen kötelezettséget nem vállalsz semmi féle tevékenységre.

Mi fog történni, ha regisztrált törzsvásárló leszel?

 • Azonnal 25% árengedményt kapsz minden vásárlásodból.
 • Ha kérdésed van, esetleg konkrét egészségügyi panaszra szeretnél tanácsot, segítünk. Nagy tapasztalattal rendelkező terapeuták segítik a munkánkat.
 • Ha elégedett vagy, és másnak is ajánlod a termékeket, egyre olcsóbb lesz a te adagod.

Spirulina tabletta

500 tabletta X 250 mg

120 tabletta X 250 mg

Por X 50 gr.

Töltsd le az aktuális árlistát!

Ebben megtalálod az összes Magyarországon forgalmazott termék fogyasztói, és törzsvásárlói árát.

Spirulina cereal

Gabonapehely spirulinával.

Kiváló reggeli, akár tejjel, narancslével, vagy joghurttal keverve. Én még szeletelek egy kis gyümölcsöt is bele. Inkább enyhén sós, mint édes íze van alapvetően.

30 tasak X 30 g

Minden üzenetre válaszolunk, kérjük ellenőrizd a spam mappádat is!

Adatvédelmi nyilatkozat

Hozzájárulás

14 + 6 =

Azt gondolod, hogy ezeket nem engedheted meg magadnak?

Mi emberek azt tanuljuk meg az életünk során, hogy ne álmodozzunk, felejtsük el a vágyainkat, és guggoljunk szépen a mérce alá. Ezért ez az első reakció, hogy: "Nekem ennyi pénzem nincs erre!" És keresünk tovább valami még olcsóbbat, nem baj, ha nem olyan jó.

De lesznek néhányan, akik hajlandóak segíteni saját magukon, ráadásul úgy, hogy másoknak segítenek. Pont úgy, ahogy Münchausen báró kihúzta saját magát a mocsárból, a hajánál fogva. Igenis - a mesével ellentétben - tudsz segíteni magadon, ha akarsz. Ezeknek a kiváló termékeknek a tovább ajánlásával csökkentheted a saját szükségleted árát. Egészen a nulláig.

Te döntöd el, hogy tovább szenvedsz, vagy nem vársz másokra, hanem segítesz magadon.

Miért higgy nekünk?

Bojtos-Sváb Csilla, és Bojtos Zoltán a nevünk, és 2011 óta foglalkozunk ezekkel a termékekkel. Ez alatt az idő alatt számtalan tapasztalat gyűjtöttünk össze. A legszebb élmény az, amikor segíteni tudunk olyanoknak, akik szkeptikusak voltak az elején. Az a  missziónk, hogy valódi megoldásokat mutassunk az embereknek arra, hogyan őrizhetik meg az egészségüket, helyes táplálkozással, és helyes életmóddal.

Arra biztatunk minden tudatosan gondolkodó embert, hogy tegyen egy próbát, és tapasztalja meg saját maga, hogy mire képesek ezek a kiváló termékek. Bárki bármit is mond, a saját tapasztalat számít csak. És nincs is annál jobb érzés, mint amikor segíteni tudunk egy szenvedőn.

óta fogyasztjuk

család ismerte meg általunk

Többet akarsz tudni?

Íratkozz fel a hírlevél sorozatunkra, amiben terméktapasztalatos videókat fogunk küldeni neked. Olyan emberek mesélik el a saját tapasztalataikat, akik fogyasztják a termékeinket. A legkülönfélébb betegségekről mesélnek, az apróbb kellemetlenségektől, az egészen komoly, gyógyíthatatlan betegségekig. A videók csak tájékoztató jellegűek, senkinek nem ígérünk gyógyulást, és nem javasoljuk a gondos orvosi vizsgálat mellőzését.

Ajándék e-book.

Az életelixír létezik!

Minden feliratlozónknak küldünk ajándékba egy e-könyvet a szerves germániumról az első hírlevélben. Hogy mi a szerves germánium? Dr. Asai Japánban a 70-es években minden betegséget meggyógyított vele.

Summary
Spirulina, a csodálatos kék-zöld alga. Ismerd meg, érdemes.
Article Name
Spirulina, a csodálatos kék-zöld alga. Ismerd meg, érdemes.
Description
A DXN spirulina az egyik legjobb minőségű a piacon, és mindenképpen a legolcsóbb ebben a kategóriában. B12 vitamin tartalmát csak az anyatej múlja felül.
Author

Használjuk az analytics-ot

Kérem engedélyezze a Google Analytics követést. Amennyiben ezt elutasítja, úgy tekintheti meg a weboldalunkat, hogy az nem továbbít adatokat az ön látogatásáról.