Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

A spirulina alga

a zöld vér

 

A spirulina alga

a zöld vér

 

A leírt adatok kizárólag tájékoztató céllal, a Magyar Alkotmány 61.§-ában rögzített szabad vélemény-nyilvánítás alapján íródtak. Az itt szereplő életmódra és táplálkozásra vonatkozó adatok és ajánlások szabad véleményt tükröznek, és gyakran nem egyeznek a hivatalos- 3-4 betűs- szervezetek vagy a hivatalos orvoslás ajánlásával és véleményével.

Mindamellett, hogy a leírtak szóról szóra igazak, nem minősíthetők diagnózisnak, vagy kezelési javaslatnak. Itt azt kell javasolnom, hogy mielőtt alkalmaznád az itt megfogalmazott dolgokat, keresd föl orvosod, és kérd ki a véleményét.

A weboldalon ismertetett étrend-kiegészítők nem gyógyszerek, eredendően nem betegségek gyógyítására hozták létre őket, hanem bizonyos hiányállapotok (vitaminok, ásványi anyagok) kiegyensúlyozására, az étrendből hiányzó anyagok pótlására, esetleg speciális étrenden lévők (fogyókúrázók) táplálkozásának kiegészítésére. A termékek alapanyagaival kapcsolatban leírt információk a hiteles tájékoztatás célját szolgálják, nem utalnak a termékkel kapcsolatos hatásokra, nem vonatkoznak bárminemű betegség kezelésére vagy gyógyítására.

7 tény, amit bárcsak előbb tudtál volna a spirulináról, mielőtt fölöslegesen  multivitaminra pazaroltad a pénzed

 1. a spirulina egy úgy nevezett szuper táplálék. Ha egyoldalúan csak ezt ennénk, semmi mást, teljesen egészségesek maradnánk. Az egyoldalú táplálkozás egyébként károsítja az egészséget.
 2. a spirulinában nagy számban megtalálható klorofill, gyakorlatilag ugyanaz a molekula, mint a vér fontos alkotóeleme a hemoglobin. Csak a klorofil közepén egy magnézium található, a hemoglobinén pedig egy vas atom. Ezért van a spirulina algának olyan döbbenetesen jó hatása a vérképre, és ezért nevezik tréfásan “zöld vér”-nek is.
 3. a spirulina a legkönnyebben emészthető fehérjeforrás. Emiatt kiválóan alkalmas súlyos betegségből lábadozó páciensek erőnlétének a javítására, de vannak testépítők is, akik a spirulinát használják izomtömeg növelésre.
 4. a spirulina 100%-ban természetes, ezért tökéletesen felszívódik. A mesterséges multivitaminok nagy része nem hasznosul.
 5. lassítja, sőt megakadályozza a vírusok szaporodását a szervezetben, csökkenti a hagyományos gyógyszerek mellékhatásait.
 6. a NASA, az amerikai űrkutatási hivatal felvette az űrhajósok étrendjébe, egy esetleges bolygó kolonizáció során termesztésre ajánlja.
 7. tartalmazza az összes esszenciális aminosavat, amit a szervezetünk nem tud, vagy csak nem elegendő számban tud előállítani. Ezek az aminosavak elengedhetetlenek az egészséges fehérje háztartás megőrzéséhez.

Nincs többé veszekedés az asztalnál!

Miért kellene a gyerekeddel állandóan huzakodni, mert nem akarja megenni a főzeléket?

4 szem spirulina annyi tápanyagot tartalmaz, mint 1 kiló zöldség. És egy szempillantás alatt lenyeli, sőt. A tapasztalatok szerint ezek a kis kópék imádják szétrágni a tablettákat. Utána pedig nagy élvezettel mutogatják a zöldre színeződött fogukat az óvónéninek.

Te pedig végre teljesen nyugodt lehetsz, hogy a legféltettebb kincsed, a gyermeked, egészségesen táplálkozik, nem szenved hiányt semmilyen tápanyagban.

Ez történik, amikor a kardiológus extrém sportoló is.

Dr. Herr Gyula, aki azon túl, hogy kardiológus szakorvos, már többször teljesítette az Iron Man triatlont. A saját bőrén érezte a hernyógomba teljesítmény fokozó hatását. Kíváncsiságból elvégzett egy tesztet, a helyi kézilabda csapat sportolóival, hogy mérésekkel is igazolhassa, hogyan hat a cordyceps, és a spirulina a sportolók teljesítményére. Az erről tartott előadását nézheted itt meg.

Ez történik, amikor a kardiológus extrém sportoló is.

Dr. Herr Gyula, aki azon túl, hogy kardiológus szakorvos, már többször teljesítette az Iron Man triatlont. A saját bőrén érezte a hernyógomba teljesítmény fokozó hatását. Kíváncsiságból elvégzett egy tesztet, a helyi kézilabda csapat sportolóival, hogy mérésekkel is igazolhassa, hogyan hat a cordyceps, és a spirulina a sportolók teljesítményére. Az erről tartott előadását nézheted itt meg.

Mindenhol kapni spirulinát, miért venném meg pont ezt?

Ha már eldöntötted, hogy neked mindegy a minőség, csak az ár a lényeg, akkor ne is olvass tovább!

Fölöslegesen nem akarom rabolni az idődet. Vedd meg a legolcsóbbnak tűnő zöld tablettát, amire az van írva, hogy “spirulina”! A videót vagy most nézd meg, vagy soha, mert később csak felidegesíted magad. Ugyanis nagyon nem mindegy, hogy olyan fáradtságos munkával kiszelektált, erős spirulinát fogyasztasz, vegyszer mentes környezetből, amelyik hideg szárítással 2-3 másodperc alatt száradt porrá, vagy olyat, ami “gazdaságos” a termesztőnek. Egy kis vegyszer a vízbe, és aztán szépen a napon megszárítják, mielőtt tablettává préselik.

Ha ennyi információval még nem tudtalak meggyőzni, hogy ezt keresed, akkor olvasd el a beilleszett spirulina füzetet!

spirulina_flip

Tudom, hogy azok közül, akik idáig olvasnak, csak 10-15%-a fogja kipróbálni a spirulinát.

Ők meg fogják a saját bőrükön tapasztalni, hogy milyen, amikor az ember évekkel fiatalabbnak érzi magát. Rajtad áll, hogy köztük leszel-e, vagy inkább keresel valami “gazdaságos” terméket, aminek a termesztése, és a gyártása is “gazdaságos” volt, csak nem a vásárlónak. 🙂

Most őszintén: mit kockáztatsz azzal, ha teszel egy próbát?

Hogyan juthatsz hozzá?

A gyártó cég jelenleg sajnos csak a regisztrált törzsvásárlóinak teszi lehetővé az online vásárlást.

De semmi baj, mert ez a regisztráció:

 • ingyenes
 • kötelezettségektől mentes
 • és 25% árengedményt biztosít a kiskereskedelmi árhoz képest.

Mi NEM történik, ha regisztrált törzsvásárló leszel?

 

 • Senki nem fog zaklatni azzal, hogy vásárolj!
 • Senki nem fog zaklatni azzal, hogy ajánld másoknak a termékeket.
 • Semmilyen kötelezettséget nem vállalsz semmi féle tevékenységre.

Mi fog történni, ha regisztrált törzsvásárló leszel?

 • Azonnal 25% árengedményt kapsz minden vásárlásodból.
 • Ha kérdésed van, esetleg konkrét egészségügyi panaszra szeretnél tanácsot, segítünk. Nagy tapasztalattal rendelkező terapeuták segítik a munkánkat.
 • Ha elégedett vagy, és másnak is ajánlod a termékeket, egyre olcsóbb lesz a te adagod.

Spirulina tabletta

500 tabletta X 250 mg

Fogyasztói ár: 22 565 Ft

Törzsvásárlói ár: 17 625 Ft

120 tabletta X 250 mg

Fogyasztói ár: 6 025 Ft

Törzsvásárlói ár: 4 705 Ft

Spirulina cereal

Gabonapehely spirulinával.

Kiváló reggeli, akár tejjel, narancslével, vagy joghurttal keverve. Én még szeletelek egy kis gyümölcsöt is bele. Inkább enyhén sós, mint édes íze van alapvetően.

30 tasak X 30 g

Fogyasztói ár: 14 435 Ft

Törzsvásárlói ár: 11 275 Ft

Minden üzenetre válaszolunk, kérjük ellenőrizze a spam mappáját is!

Adatvédelmi nyilatkozat

Hozzájárulás

1 + 12 =

Miért higgy nekünk?

Bojtos-Sváb Csilla, és Bojtos Zoltán a nevünk, és 2011 óta foglalkozunk ezekkel a termékekkel. Ez alatt az idő alatt számtalan tapasztalat gyűjtöttünk össze. A legszebb élmény az, amikor segíteni tudunk olyanoknak, akik szkeptikusak voltak az elején. Az a  missziónk, hogy valódi megoldásokat mutassunk az embereknek arra, hogyan őrizhetik meg az egészségüket, helyes táplálkozással, és helyes életmóddal.

óta fogyasztjuk

család ismerte meg általunk

Arra biztatunk minden tudatosan gondolkodó embert, hogy tegyen egy próbát, és tapasztalja meg saját maga, hogy mire képesek ezek a kiváló termékek. Bárki bármit is mond, a saját tapasztalat számít csak. És nincs is annál jobb érzés, mint amikor segíteni tudunk egy szenvedőn.

Summary
Spirulina, a csodálatos kék-zöld alga. Ismerd meg, érdemes.
Article Name
Spirulina, a csodálatos kék-zöld alga. Ismerd meg, érdemes.
Description
A DXN spirulina az egyik legjobb minőségű a piacon, és mindenképpen a legolcsóbb ebben a kategóriában. B12 vitamin tartalmát csak az anyatej múlja felül.
Author