Instant tészták

Spirulinával és oolong teával

Változatos tésztaételek egy kis plusszal…

A leírt adatok kizárólag tájékoztató céllal, a Magyar Alkotmány 61.§-ában rögzített szabad vélemény-nyilvánítás alapján íródtak. Az itt szereplő életmódra és táplálkozásra vonatkozó adatok és ajánlások szabad véleményt tükröznek, és gyakran nem egyeznek a hivatalos- 3-4 betűs- szervezetek vagy a hivatalos orvoslás ajánlásával és véleményével.

Mindamellett, hogy a leírtak szóról szóra igazak, nem minősíthetők diagnózisnak, vagy kezelési javaslatnak. Itt azt kell javasolnom, hogy mielőtt alkalmaznád az itt megfogalmazott dolgokat, keresd föl orvosod, és kérd ki a véleményét.

A weboldalon ismertetett étrend-kiegészítők nem gyógyszerek, eredendően nem betegségek gyógyítására hozták létre őket, hanem bizonyos hiányállapotok (vitaminok, ásványi anyagok) kiegyensúlyozására, az étrendből hiányzó anyagok pótlására, esetleg speciális étrenden lévők (fogyókúrázók) táplálkozásának kiegészítésére. A termékek alapanyagaival kapcsolatban leírt információk a hiteles tájékoztatás célját szolgálják, nem utalnak a termékkel kapcsolatos hatásokra, nem vonatkoznak bárminemű betegség kezelésére vagy gyógyítására.

A spirudle instant tészta

A spirudle egy olaj nélkül szárított, spirulina algakivonatot tartalmazó instant tészta, amely 3 perc főzéssel elkészíthető. Felhasználható bármilyen tésztaételhez, ízlés szerint fűszerezhető, és tetszés szerint variálható. A legfontosabb előnye a benne található spirulina alga, amely közel 300 hatóanyagot tartalmaz. Többek között tartalmazza az összes esszenciális aminosavat, amelyet a szervezetünk kizárólag a táplálékból képes felvenni. A spirulina jótékony hatással van a vérszegénységre, és a legkönnyebben emészthető fehérjeforrás. Egy adag spirudli instant tészta nulla egész hatvannyolc gramm spirulinát tartalmaz. Egy gramm spirulina tápanyagtartalma megfelel egy kiló nyers zöldség tápanyagtartalmának. Vagyis aki ezt fogyasztja, nyugodtan veheti úgy hogy nem csak tésztát, hanem egy nagy adag zöldséget is fogyaszt.

Azok számára ajánlott, akiknek fontos az egészségük fenntartása, és akik hajlandóak az étrendjükön változtatni ennek érdekében.

Egészséges, és finom

Vannak, akik makacsul hiszik, hogy egy étel vagy finom, vagy egészséges. A DXN instant tésztái rácáfolnak erre, mivel a tésztát „feldúsították” a spirulina alga, és az oolong tea hatóanyagaival. Az ízük teljesen semleges, bármilyen szokásos tésztaétel készíthető belőlük.

Az oolong tea varázsa

Az oolong tea a zöld és a fekete teához hasonlóan a kamellia szinenzisz leveleiből készül. De míg a zöld és a fekete tea a fermentációs skála két végpontján áll, ugyanis a zöld teát nem fermentálják, a fekete teát pedig addig fermentálják, amíg fekete nem lesz, addig az oolong a közepén helyezkedik el. Az oolong tea a zöld, és a fekete tea legelőnyösebb tulajdonságait egyesíti. Segít megelőzni az emlékezetvesztést, az agy kognitív hanyatlását. Csökkenti a vércukor, és a koleszterin szintet, valamint a menstruációs fájdalmakat. Erősíti a csontokat, gyorsítja a zsírégetést, javítja a májfunkciókat. Rákellenes hatású, baktérium és gombaölő. Javítja a koncentrációs képességet, és antioxidáns hatása révén lassítja az öregedést.

Ételreceptek

Csirkés spirudle tésztasaláta

Fűszeres spirudle tésztasaláta

Paradicsomos, halas spirudle tésztasaláta

Zöldséges spirudle tésztasaláta

Kihagyod?

Ez is egy döntés, de biztos, hogy tisztában vagy a következményekkel?

Inkább veszel két számmal nagyobb cipőt, hogy feljöjjön a püffedt lábadra? Jöjjenek azok a hőhullámok, a szédelgés, a fejfájás… „Anyám, és a nagyanyám is kibírta”, én is ki fogom? (De kell ez neked, ha meg is úszhatod?) Nem érdekel a stressz, a csendes gyilkos, egyszer úgyis meg kell halni, nem igaz?

Most őszintén: mit kockáztatsz azzal, ha teszel egy próbát?

Hogyan juthatsz hozzá?

A legegyszerűbb, ha megrendeled a webáruházunkból. Megveheted kiskereskedelmi áron is, az 25%-kal drágább, de ha ingyenesen regisztrálod magad törzsvásárlónak, máris jogosult vagy a nagykereskedelmi árra.

Ez a regisztráció:

 • ingyenes
 • kötelezettségektől mentes
 • és 25% árengedményt biztosít a kiskereskedelmi árhoz képest.

Önálló vásárlás

 • ingyenes szaktanácsadás
 • terápia alatti kapcsolattartás
 • 25% kedvezmény
 • extra ajánlat
 • felhasználóbarát webáruház

Okos vásárlás

 • ingyenes szaktanácsadás
 • terápia alatti kapcsolattartás
 • 25% kedvezmény
 • extra ajánlat
 • felhasználóbarát termékrendelés

Mi NEM történik, ha regisztrált törzsvásárló leszel?

 

 • Senki nem fog zaklatni azzal, hogy vásárolj!
 • Senki nem fog zaklatni azzal, hogy ajánld másoknak a termékeket.
 • Semmilyen kötelezettséget nem vállalsz semmi féle tevékenységre.

Mi fog történni, ha regisztrált törzsvásárló leszel?

 • Azonnal 25% árengedményt kapsz minden vásárlásodból.
 • Ha kérdésed van, esetleg konkrét egészségügyi panaszra szeretnél tanácsot, segítünk. Nagy tapasztalattal rendelkező terapeuták segítik a munkánkat.
 • Ha elégedett vagy, és másnak is ajánlod a termékeket, egyre olcsóbb lesz a te adagod.

Spirudle spirulinás tészta

4 csomag x 75 gr

Oocha tészta

4 csomag x 75 gr

Töltsd le az aktuális árlistát!

Ebben megtalálod az összes Magyarországon forgalmazott termék fogyasztói, és törzsvásárlói árát.

Minden üzenetre válaszolunk, kérjük ellenőrizd a spam mappádat is!

Adatvédelmi nyilatkozat

Hozzájárulás

1 + 1 =

Azt gondolod, hogy ezeket nem engedheted meg magadnak?

Mi emberek azt tanuljuk meg az életünk során, hogy ne álmodozzunk, felejtsük el a vágyainkat, és guggoljunk szépen a mérce alá. Ezért ez az első reakció, hogy: "Nekem ennyi pénzem nincs erre!" És keresünk tovább valami még olcsóbbat, nem baj, ha nem olyan jó.

De lesznek néhányan, akik hajlandóak segíteni saját magukon, ráadásul úgy, hogy másoknak segítenek. Pont úgy, ahogy Münchausen báró kihúzta saját magát a mocsárból, a hajánál fogva. Igenis - a mesével ellentétben - tudsz segíteni magadon, ha akarsz. Ezeknek a kiváló termékeknek a tovább ajánlásával csökkentheted a saját szükségleted árát. Egészen a nulláig.

Te döntöd el, hogy tovább szenvedsz, vagy nem vársz másokra, hanem segítesz magadon.

Miért higgy nekünk?

Bojtos-Sváb Csilla, és Bojtos Zoltán a nevünk, és 2011 óta foglalkozunk ezekkel a termékekkel. Ez alatt az idő alatt számtalan tapasztalat gyűjtöttünk össze. A legszebb élmény az, amikor segíteni tudunk olyanoknak, akik szkeptikusak voltak az elején. Az a  missziónk, hogy valódi megoldásokat mutassunk az embereknek arra, hogyan őrizhetik meg az egészségüket, helyes táplálkozással, és helyes életmóddal.

Arra biztatunk minden tudatosan gondolkodó embert, hogy tegyen egy próbát, és tapasztalja meg saját maga, hogy mire képesek ezek a kiváló termékek. Bárki bármit is mond, a saját tapasztalat számít csak. És nincs is annál jobb érzés, mint amikor segíteni tudunk egy szenvedőn.

óta fogyasztjuk

család ismerte meg általunk

Többet akarsz tudni?

Íratkozz fel a hírlevél sorozatunkra, amiben terméktapasztalatos videókat fogunk küldeni neked. Olyan emberek mesélik el a saját tapasztalataikat, akik fogyasztják a termékeinket. A legkülönfélébb betegségekről mesélnek, az apróbb kellemetlenségektől, az egészen komoly, gyógyíthatatlan betegségekig. A videók csak tájékoztató jellegűek, senkinek nem ígérünk gyógyulást, és nem javasoljuk a gondos orvosi vizsgálat mellőzését.

Ajándék e-book.

Az életelixír létezik!

Minden feliratlozónknak küldünk ajándékba egy e-könyvet a szerves germániumról az első hírlevélben. Hogy mi a szerves germánium? Dr. Asai Japánban a 70-es években minden betegséget meggyógyított vele.

Használjuk az analytics-ot

Kérem engedélyezze a Google Analytics követést. Amennyiben ezt elutasítja, úgy tekintheti meg a weboldalunkat, hogy az nem továbbít adatokat az ön látogatásáról.