Cordypine enzimital, az erek "kéményseprője"
Erjesztett ananászital, hernyógomba kivonattalÉs az érfalakon kialakult plakkoknak végük!
Cordypine enzimital, az erek "kéményseprője"
Erjesztett ananászital, hernyógomba kivonattalÉs az érfalakon kialakult plakkoknak végük!
A leírt adatok kizárólag tájékoztató céllal, a Magyar Alkotmány 61.§-ában rögzített szabad vélemény-nyilvánítás alapján íródtak. Az itt szereplő életmódra és táplálkozásra vonatkozó adatok és ajánlások szabad véleményt tükröznek, és gyakran nem egyeznek a hivatalos- 3-4 betűs- szervezetek vagy a hivatalos orvoslás ajánlásával és véleményével.
Mindamellett, hogy a leírtak szóról szóra igazak, nem minősíthetők diagnózisnak, vagy kezelési javaslatnak. Itt azt kell javasolnom, hogy mielőtt alkalmaznád az itt megfogalmazott dolgokat, keresd föl orvosod, és kérd ki a véleményét.
A weboldalon ismertetett étrend-kiegészítők nem gyógyszerek, eredendően nem betegségek gyógyítására hozták létre őket, hanem bizonyos hiányállapotok (vitaminok, ásványi anyagok) kiegyensúlyozására, az étrendből hiányzó anyagok pótlására, esetleg speciális étrenden lévők (fogyókúrázók) táplálkozásának kiegészítésére. A termékek alapanyagaival kapcsolatban leírt információk a hiteles tájékoztatás célját szolgálják, nem utalnak a termékkel kapcsolatos hatásokra, nem vonatkoznak bárminemű betegség kezelésére vagy gyógyítására.
Mi a titkuk az oroszoknak?
Oroszországban gyakorlatilag ismeretlen a glutén-, és laktózallergia. Ennek az az oka, hogy az orosz konyha tradicionálisan rengeteg fermentált élelmiszert használ. Ilyenek a savanyú káposzta, az aludttej, a kovászos uborka, a kefír, a joghurt, sőt, az oroszok „kenyér-söre”, a kvász is.
De miért fontosak ennyire a fermentált élelmiszerek?
A fermentáció, egy oxigénmentes környezetben végbemenő tejsavas erjedés, amely során enzimek, és a bélflóra számára elengedhetetlenül fontos baktériumok keletkeznek. A folyamat hasonlít az alkoholos erjedésre, sőt ahhoz is, amikor az élelmiszer egyszerűen megromlik, de a kulcsszó, az oxigénmentes környezet. Akár azt is mondhatnánk, hogy ha az orvosod kinyírta a bélflórádat valami antibiotikummal, akkor kezdj el sürgősen fermentált élelmiszert fogyasztani! Sajnos a kereskedelemben kapható, tartósítószerrel készült savanyúságok köszönő viszonyban sincsenek a fermentált élelmiszerekkel.
Mi a titkuk az oroszoknak?
Oroszországban gyakorlatilag ismeretlen a glutén-, és laktózallergia. Ennek az az oka, hogy az orosz konyha tradicionálisan rengeteg fermentált élelmiszert használ. Ilyenek a savanyú káposzta, kovászos uborka, kefír, joghurt, sőt, az oroszok „kenyér-söre”, a kvász is.
De miért fontosak ennyire a fermentált élelmiszerek?
A fermentáció, egy oxigénmentes környezetben végbemenő tejsavas erjedés, amely során enzimek, és a bélflóra számára elengedhetetlenül fontos baktériumok keletkeznek. A folyamat hasonlít az alkoholos erjedésre, sőt ahhoz is, amikor az élelmiszer egyszerűen megromlik, de a kulcsszó, az oxigénmentes környezet. Akár azt is mondhatnánk, hogy ha az orvosod kinyírta a bélflórádat valami antibiotikummal, akkor kezdj el sürgősen fermentált élelmiszert fogyasztani! Sajnos a kereskedelemben kapható, tartósítószerrel készült savanyúságok köszönő viszonyban sincsenek a fermentált élelmiszerekkel.
Húsevők figyelem!
Az ananászt 1957 óta alkalmazza az orvostudomány, mivel igen gazdag vitaminokban és ásványi sókban. Fontos alkotóeleme még a bromealin enzim, amely elősegíti a fehérje emésztését. A különféle élő enzim, ami a nyers élelmiszerben megtalálható, nagyon fontos szerepet tölt be a sejtanyagcserében. Segítségükkel a tápanyag jobban, és sokkal gyorsabban szívódik fel, és szinte percek alatt eljut az egészséges sejtekhez.
A Johns Hopkins kutatóintézet által kiadott állásfoglalás szerint, 80%-ban nyers zöldségeket, csonthéjasokat, teljes kiőrlésű magvakat, és gyümölcsöket kellene fogyasztanunk, mert az élő enzim tartalom 40 Celsius fokon elvész. Ilyen táplálkozással szinte száz százalékig elkerülhető a rák. A Jelentés összefoglalása itt olvasható.
Húsevők figyelem!
Az ananászt 1957 óta alkalmazza az orvostudomány, mivel igen gazdag vitaminokban és ásványi sókban. Fontos alkotóeleme még a bromealin enzim, amely elősegíti a fehérje emésztését. A különféle élő enzim, ami a nyers élelmiszerben megtalálható, nagyon fontos szerepet tölt be a sejtanyagcserében. Segítségükkel a tápanyag jobban, és sokkal gyorsabban szívódik fel, és szinte percek alatt eljut az egészséges sejtekhez.
A Johns Hopkins kutatóintézet által kiadott állásfoglalás szerint, 80%-ban nyers zöldségeket, csonthéjasokat, teljes kiőrlésű magvakat, és gyümölcsöket kellene fogyasztanunk, mert az élő enzim tartalom 40 Celsius fokon elvész. Ilyen táplálkozással szinte száz százalékig elkerülhető a rák. A Jelentés összefoglalása itt olvasható.
Cordypine enzimital, az erek kéményseprője
A cordypine egy magas enzimtartalmú ital, amely erjesztett ananász lé, és kiváló minőségű, mesterségesen termesztett cordyceps sinensis, vagyis hernyógomba megfelelő arányú keveréke.
A cordypine italban az erjesztés során rendkívül megnő az enzim tartalom, ráadásul a cordyceps gomba hatóanyagaival képesek szinergikusan együttműködni, ezáltal kiváló eredményt produkálnak.
A cordypine lúgosító hatású, bármely életkorban fogyasztható. Nem tartalmaz alkoholt, bár az „erjesztés” szóból talán sokan erre következtetnének.
Az egész világon végzett kutatások, és orvosi tanulmányok a következő jótékony hatásokról számolnak be a bromelin enzim tekintetében:
- Gyulladáscsökkentő
- Enyhíti az izom-, és ízületi fájdalmat
- Javítja a szervezet öngyógyító erejét
- Eltávolítja az elhalt sejteket a sebekből
- Csökkenti ízületi gyulladásokat
- Tisztítja a légutakat
- Javíthatja az emésztőrendszeri funkciókat
- Csökkenti a vérlemezkék összetapadását, ezáltal a plakkok lerakódását az erekben
- Csökkenti a stroke kockázata és az erekkel kapcsolatos problémákat
- Képes megakadályozni bizonyos rákos sejtek terjedését a szervezetben
Cordypine enzimital, az erek kéményseprője
A cordypine egy magas enzimtartalmú ital, amely erjesztett ananász lé, és kiváló minőségű, mesterségesen termesztett cordyceps sinensis, vagyis hernyógomba megfelelő arányú keveréke.
A cordypine italban az erjesztés során rendkívül megnő az enzim tartalom, ráadásul a cordyceps gomba hatóanyagaival képesek szinergikusan együttműködni, ezáltal kiváló eredményt produkálnak.
A cordypine lúgosító hatású, bármely életkorban fogyasztható. Nem tartalmaz alkoholt, bár az „erjesztés” szóból talán sokan erre következtetnének.
Az egész világon végzett kutatások, és orvosi tanulmányok a következő jótékony hatásokról számolnak be a bromelin enzim tekintetében:
- Gyulladáscsökkentő
- Enyhíti az izom-, és ízületi fájdalmat
- Javítja a szervezet öngyógyító erejét
- Eltávolítja az elhalt sejteket a sebekből
- Csökkenti ízületi gyulladásokat
- Tisztítja a légutakat
- Javíthatja az emésztőrendszeri funkciókat
- Csökkenti a vérlemezkék összetapadását, ezáltal a plakkok lerakódását az erekben
- Csökkenti a stroke kockázata és az erekkel kapcsolatos problémákat
- Képes megakadályozni bizonyos rákos sejtek terjedését a szervezetben
Kiknek ajánljuk?
Azoknak, akik hagyományos, húsban gazdag táplálékot fogyasztanak, de tenni akarnak az egészségükért. Akik érelrázódással összefüggő betegségek, mint a trombózis, stroke, agyvérzés, infarktus után lábadoznak, vagy pedig ha fennáll a veszélye ezeknek. Igen jó hatása van az epekő és vesekő alternatív kezelésében, a megfelelő adagolással elkerülhető a műtéti beavatkozás. Aki nem szeretné magát műttetni, tegyen egy próbát vele!
Hogyan juthatsz hozzá?
A legegyszerűbb, ha megrendeled a webáruházunkból. Megveheted kiskereskedelmi áron is, az 25%-kal drágább, de ha ingyenesen regisztrálod magad törzsvásárlónak, máris jogosult vagy a nagykereskedelmi árra.
Ez a regisztráció:
- ingyenes
- kötelezettségektől mentes
- és 25% árengedményt biztosít a kiskereskedelmi árhoz képest.
Önálló vásárlás
- ingyenes szaktanácsadás
- terápia alatti kapcsolattartás
- 25% kedvezmény
- extra ajánlat
- felhasználóbarát webáruház
Okos vásárlás
- ingyenes szaktanácsadás
- terápia alatti kapcsolattartás
- 25% kedvezmény
- extra ajánlat
- felhasználóbarát termékrendelés
Mi NEM történik, ha regisztrált törzsvásárló leszel?
- Senki nem fog zaklatni azzal, hogy vásárolj!
- Senki nem fog zaklatni azzal, hogy ajánld másoknak a termékeket.
- Semmilyen kötelezettséget nem vállalsz semmi féle tevékenységre.
Mi fog történni, ha regisztrált törzsvásárló leszel?
- Azonnal 25% árengedményt kapsz minden vásárlásodból.
- Ha kérdésed van, esetleg konkrét egészségügyi panaszra szeretnél tanácsot, segítünk. Nagy tapasztalattal rendelkező terapeuták segítik a munkánkat.
- Ha elégedett vagy, és másnak is ajánlod a termékeket, egyre olcsóbb lesz a te adagod.
Cordypine enzim ital
700 ml
Töltsd le az aktuális árlistát!
Ebben megtalálod az összes Magyarországon forgalmazott termék fogyasztói, és törzsvásárlói árát.
Minden üzenetre válaszolunk, kérjük ellenőrizd a spam mappádat is!
Azt gondolod, hogy ezeket nem engedheted meg magadnak?
Mi emberek azt tanuljuk meg az életünk során, hogy ne álmodozzunk, felejtsük el a vágyainkat, és guggoljunk szépen a mérce alá. Ezért ez az első reakció, hogy: "Nekem ennyi pénzem nincs erre!" És keresünk tovább valami még olcsóbbat, nem baj, ha nem olyan jó.
De lesznek néhányan, akik hajlandóak segíteni saját magukon, ráadásul úgy, hogy másoknak segítenek. Pont úgy, ahogy Münchausen báró kihúzta saját magát a mocsárból, a hajánál fogva. Igenis - a mesével ellentétben - tudsz segíteni magadon, ha akarsz. Ezeknek a kiváló termékeknek a tovább ajánlásával csökkentheted a saját szükségleted árát. Egészen a nulláig.
Te döntöd el, hogy tovább szenvedsz, vagy nem vársz másokra, hanem segítesz magadon.
Miért higgy nekünk?
Bojtos-Sváb Csilla, és Bojtos Zoltán a nevünk, és 2011 óta foglalkozunk ezekkel a termékekkel. Ez alatt az idő alatt számtalan tapasztalat gyűjtöttünk össze. A legszebb élmény az, amikor segíteni tudunk olyanoknak, akik szkeptikusak voltak az elején. Az a missziónk, hogy valódi megoldásokat mutassunk az embereknek arra, hogyan őrizhetik meg az egészségüket, helyes táplálkozással, és helyes életmóddal.
Arra biztatunk minden tudatosan gondolkodó embert, hogy tegyen egy próbát, és tapasztalja meg saját maga, hogy mire képesek ezek a kiváló termékek. Bárki bármit is mond, a saját tapasztalat számít csak. És nincs is annál jobb érzés, mint amikor segíteni tudunk egy szenvedőn.
Többet akarsz tudni?
Íratkozz fel a hírlevél sorozatunkra, amiben terméktapasztalatos videókat fogunk küldeni neked. Olyan emberek mesélik el a saját tapasztalataikat, akik fogyasztják a termékeinket. A legkülönfélébb betegségekről mesélnek, az apróbb kellemetlenségektől, az egészen komoly, gyógyíthatatlan betegségekig. A videók csak tájékoztató jellegűek, senkinek nem ígérünk gyógyulást, és nem javasoljuk a gondos orvosi vizsgálat mellőzését.
Ajándék e-book.
Az életelixír létezik!
Minden feliratlozónknak küldünk ajándékba egy e-könyvet a szerves germániumról az első hírlevélben. Hogy mi a szerves germánium? Dr. Asai Japánban a 70-es években minden betegséget meggyógyított vele.