Azért így sokkal jobb!

A változókorban is változatlanul

Elégedetten, és természetesen.

Végre kipihenten ébredni…

Ugye milyen jó zavartalanul végigaludni egy éjszakát? Nincsenek elviselhetetlen hőhullámok, izzadt forgolódás. Nem kell óránként a wc-re járni a sok pohár „hűtővíz” elfogyasztása után. Nincs másnap egész nap bágyadtság, nem kell „vödörszámra” inni a kávét. 

Minden visszaáll a normális kerékvágásba, a szervezet kijavítja önmagát. Mellékhatások nélkül, természetesen.

Klimax

Azonban két féle ember van!

Az egyik ember

 • azt gondolja, hogy rossz dolgok csak másokkal történnek, mások lesznek például betegek
 • ha mégis megbetegszik, akkor csak jajgat, de nem cselekszik
 • vakon bízik a modern orvostudományban, biztos benne, hogy ha esetleg mégis megbetegedne, majd a háziorvosa felír neki „antivakarin”-t, vagy „cumicecid”-et, amit majd ő „becumiz”, és szépen meggyógyul
 • azt gondolja, az egészsége öröktől fogva van, és örökké is tart
 • a táplálék kiegészítőket felesleges kiadásnak tartja, „a nagypapám sem szedett ilyeneket, mégis 80 évig élt”
 • soha nem hallott a termőföldek kimerüléséről, a talaj helyett tápoldatban termesztett zöldségekről, a fajdiverzitás csökkenésének veszélyeiről
 • olyan, mint Besenyő Pista bácsi, mindent tud, és mindenkinek ő akarja megmondani, hogy mi a hülyeség, és mi nem
 • a világért le nem mondana a panaszkodásról, mert csak akkor kap figyelmet a környezetétől, ha panaszkodik.

Ha ebbe a csoportba tartozol, ne is olvass tovább!

A másik ember

 • ha valamivel nem elégedett, akkor változtat rajta nyavajgás helyett
 • számol a lehetőséggel, hogy ő is megbetegedhet, ha egészségtelen életmódot folytat, és nem gondolja azt, hogy ilyenek csak filmekben történnek, másokkal
 • tisztában van a saját felelősségével az egészségét illetően, és nem hárít mindent a modern orvostudományra
 • tesz azért, hogy megőrizze az egészségét, kerüli az egészségkárosító szokásokat
 • odafigyel arra, hogy mivel táplálkozik, lehetőleg nem vásárol a még éretlenül leszedett, és mesterségesen megérlelt zöldségeket, és gyümölcsöket
 • nem hisz el mindent, amit a mainstream média sulykol az emberekbe, inkább a független szakértőknek hisz
 • nem gondolja magát mindentudónak, hanem nyitott a szokatlan megoldások felé
 • nincs igénye a panaszkodásra, hisz rendben van a mentális egészsége, a környezete szereti, és törődik vele, ahogy ő is másokkal.

Ha ebbe a csoportba tartozol, akkor szerencséd van, mert könnyíthetünk a nehézségeiden.

A változás korában megbillen az egyensúly

Egy olyan módszerre van szükség, amelyik visszaállítja a kibillent egyensúlyt. Az kell, hogy az egész szervezetet kíméletesen támogassa azon az úton, amíg végbemegy az átalakulás. Természetes anyagok kellenek, amelyek nem adagolhatók túl, és amelyek rugalmasan alkalmazkodnak a pillanatnyi kilengésekhez. A ganoderma, és más gyógygombák a tapasztalataink szerint kiválóan alkalmasak erre a feladatra. A világon 7 adaptogén gyógynövény ismeretes. Például a ganoderma, a hernyógomba, és a noni. Ezek különös jellemzője, hogy nem csupán egy irányba tolják az értékeket, hanem kiegyenlítenek. Ha egy érték magas, akkor lehúzzák. Ha pedig alacsony, akkor megemelik.

Ha egy mosóporról lenne szó, a marketingesek azt mondanák. „Intelligens megoldás”. De nem akarom, hogy komolytalannak tűnjön amit írok, az adaptogén hatás egy adottság, ami ebben a 7 növényben megvan. A gyógygombák sejtszintem hatnak. Minden szervünk, minden sejtjére egyformán. És mivel az egész szervezetünk sejtekből épül fel, ezért nagyon jó a hatásuk bármilyen panasz esetén.

 

2011 óta fogyasztom ezeket a gyógygombákat. Az idén töltöm az 53-at. Eddig a változó korból csak annyit vettem észre, hogy nem rendszeres a menstruációm, és néha elkap egy kis hőhullám. Ezen kívül energikus vagyok, jól érzem magam, és nincsenek panaszaim. 🙂
Csilla

53 éves pedagógus vagyok, s már 45 évesen szenvedtem a klimaxos tünetektől (éjszakai izzadás, hőhullámok, hangulatingadozás,kialvatlanság , a semmiből felszökött testsúly). Kipróbáltam a legkülönfélébb készítményeket, de egyik se segített, vagy csak ideig-óráig csökkentették a panaszaimat. Mígnem 2016-ban csatlakoztam a gyógygombákat fogyasztók népes táborához. Kb.3 hónapja fogyasztottam a gyógygombákat , amikor azt vettem észre , hogy jelentősen enyhültek a tüneteim, sőt, a további fogyasztásnak köszönhetően ma már egyáltalán nem jönnek elő. Energikusnak, kipihentnek , kiegyensúlyozottnak érzem magam, a hőhullámok is a múlt ködébe vesztek. S ami igazi öröm, hogy jó pár kilóval érzem könnyebbnek magam.

Erika

Egy éve fogyasztom ezeket a gyógygombákat. 42 éves vagyok, de egy komoly betegségből adódóan, és direktben előidézett változókori tüneteim vannak, főleg ízületi fájdalmakkal. Szerencsére a gyógygombák hatása itt is megmutatkozik. Nincs hőhullám sem fáradtság, egész napra energiával töltenek fel.

Márta

Hidd el, hogy érdemes saját tapasztalatot szerezned velük!

Nem hallottál még ezekről soha?

Nem tehetsz róla! Ezeket az információkat nem lehet véletlenül meghallani. Nem hangos tőle a mainstream media, nem ez folyik a vízcsapból is. De ez természetesen nem jelenti azt, hogy ezek az információk nem igazak. Van egy súlyos gond a gyógygombákkal!

Nem lehet őket szabadalmaztatni, így egyetlen cég sem szerezhet kizárólagos jogot a terjesztésükre. A gyógyszerkészítmények esetében nem ez a helyzet. Ha te természetes anyagokat használsz, az csak neked jó, de nem a gyógyszerlobbinak.

Szeretnél bennfentes információkat?

Olyanokat, amiket a mainstream mediában soha nem hallhatsz? Valódi, cenzúrázatlan tapasztalatokat azokkal a gyógygombákkal, és fermentált élelmiszerekkel, amelyeket a gyógyszerlobbi a legszívesebben kiirtana? Akkor jó hírem van, mert ennek semmi akadálya.

Létezik egy zárt, és titkos csoport a Facebook-on, több mint 5000 taggal. Többségében termékfogyasztók vagyunk, de vannak közöttünk természetgyógyászok, orvosok, sőt egyetemi docens is. Magadtól nem fogod tudni megtalálni ezt a csoportot, mert titkos.

Kattints a képre, és jelölj ismerősnek a Facebook-on! Utána írj egy üzenetet, hogy szeretnéd, ha meghívnálak ebbe a csoportba! Ezzel minden kötelezettség nélkül máris olvashatod a valódi, cenzúrázatlan információkat. Ha egy idő után úgy döntesz, hogy elfogadod a segítségemet, akkor segítek abban, hogy minél olcsóbban te is hozzájuthass ezekhez a csoda termékekhez.

 

 

Jelölj ismerősnek, és kérd a felvételed a titkos csoportba!

Kattints a képemre!

Nem vagy fenn a Facebook-on?

Akkor nincs más választásod, iratkozz fel a hírlevélsorozatunkra! Ebben néhány olyan videót nézhetsz meg, amelyekben néhányan, akik vállalták az arcukat, elmesélik a saját tapasztalataikat a gyógygombákkal, és a fermentált élelmiszereinkkel kapcsolatban. Ajándékként minden feliratkozónk egy ingyenes e-book-ot kap a szerves germánium titkairól. Erről a témáról magyar nyelven nem nagyon találsz valódi információkat.

Miért higgy nekünk?

Bojtos-Sváb Csilla, és Bojtos Zoltán a nevünk, és 2011 óta foglalkozunk ezekkel a termékekkel. Ez alatt az idő alatt számtalan tapasztalat gyűjtöttünk össze. A legszebb élmény az, amikor segíteni tudunk olyanoknak, akik szkeptikusak voltak az elején. Az a  missziónk, hogy valódi megoldásokat mutassunk az embereknek arra, hogyan őrizhetik meg az egészségüket, helyes táplálkozással, és helyes életmóddal.

óta fogyasztjuk

család ismerte meg általunk

Arra biztatunk minden tudatosan gondolkodó embert, hogy tegyen egy próbát, és tapasztalja meg saját maga, hogy mire képesek ezek a kiváló termékek. Bárki bármit is mond, a saját tapasztalat számít csak. És nincs is annál jobb érzés, mint amikor segíteni tudunk egy szenvedőn.

Nem fogok hazudni neked!

Mint mindennek, ennek is vannak előnyei, és hátrányai. Mindkettőt megmutatom, nem árulok zsákbamacskát. Tudom, hogy fontos a bizalom. De bármilyen kérdésed merülne is fel, nyugodtan kérdezz, és a legjobb tudásom szerint fogok válaszolni.

Előnyök

 • nem a tüneteket kezeli, hanem az okokat
 • nincs semmilyen mellékhatása, még tartós fogyasztás esetén sem
 • nincs ellenjavallat, bárki fogyaszthatja
 • tartósan támogatja az immunrendszert, hogy az el tudja látni a feladatát
 • csökkenthető a termékek ára
 • a piacon kapható legjobb minőség, cégfüggetlen igazolások alapján

Hátrányok

 • nem támogatja a TB
 • nem hat azonnal, kell egy kis idő, amíg kifejti a hatását

Kétségeid vannak?

Megértem. Ha még soha nem hallottál a ganodermáról, és a többi gyógygombáról, akkor ez teljesen normális reakció. Vagy ha nem tudod, hogy a ganodermának 400 alfaja van, különböző hatóanyagtartalommal, ezért azt gondolod, hogy minden ganodermás készítmény, kapszula, vagy por, ugyanolyan minőségű. Ha így lenne, akkor tényleg csak az ár alapján választanánk. De ez nem így van! Ebben a videóban Dr. Lim, aki a moderm ganoterápia atyja elmond néhány fontos információt. Nézd meg vele ezt a pár perces videót!

Az emberek legnagyobb tévedése, hogy azt hiszik, hogy van idejük.

/Dalai Láma/

Ha kérdésed van, hagyj üzentet most!

Minden üzenetre válaszolunk, kérjük ellenőrizd a spam mappádat is!

Adatvédelmi nyilatkozat

Hozzájárulás

13 + 1 =

Használjuk az analytics-ot

Kérem engedélyezze a Google Analytics követést. Amennyiben ezt elutasítja, úgy tekintheti meg a weboldalunkat, hogy az nem továbbít adatokat az ön látogatásáról.