Maca vagy perui zsázsa

Maca vagy perui zsázsa

maca

A Maca gumót közel 2000 éve fogyasztják a közép-amerikai indiánok. Az összes ismert vitamint tartalmazza. Ha a cordyceps sinensis a Himalája Viagrája, akkor a perui zsázsa az Andoké. Egyértelműen serkenti a nemi vágyat, élénkíti a szexuális életet.

A perui zsázsát kizárólag az Andok 4-5000 méter magasan fekvő területein termesztik. Egyes források szerint egynyári, míg mások kétnyárinak írják le. A növény aranyló, vöröses, lila, kék, fekete vagy zöld színű gyökere a régió különösen nagy becsben tartott élelmiszere.

A DXN cég saját termesztésű növények kivonatával kevert kávét forgalmaz, kapszulában, vagy más formában nem kapható. A Maca EU kávé kiváló ízű ital, és több visszajelzést is kaptunk már, ami egyértelműen bizonyította a vágyserkentő hatását. A legjobb, ha mindenki tesz vele egy próbát, és saját magán leteszteli.


Ganodermás kávé 16

Ganodermás kávé és más ganodermás italok     Mit szólnál ahhoz, ha a napi táplálékkiegészítőidet kényelmesen, – és ízletesen – a reggeli kávéddal vagy teáddal bevihetnéd a szervezetedbe? Igen, ez lehetséges! A ganodermás kávé létezik. 🙂 Sőt, ha te inkább a habos kakaót kedveled, arra is van lehetőség. Ezek a […]

ganodermás kávé

maca

Maca

Maca, vagy perui zsázsa (Lepidium meyenii)   A perui zsázsát kizárólag az Andok 4-5000 méter magasan fekvő területein termesztik. Egyes források szerint egynyári, míg mások kétnyárinak írják le. A növény aranyló, vöröses, lila, kék, fekete vagy zöld színű gyökere a régió különösen nagy becsben tartott élelmiszere. Főbb hatóanyagai: szénhidrátok (60%) […]