Ganodermás kávé 16Ganodermás kávé

és más ganodermás italok

 

ganodermás kávé

 

Mit szólnál ahhoz, ha a napi táplálékkiegészítőidet kényelmesen, – és ízletesen – a reggeli kávéddal vagy teáddal bevihetnéd a szervezetedbe? Igen, ez lehetséges! A ganodermás kávé létezik. 🙂 Sőt, ha te inkább a habos kakaót kedveled, arra is van lehetőség.

Ezek a kávék ISO minősítésűek, ami sokkal szigorúbb a szimpla bio minősítésnél. Tisztán kézzel szüretelt arabica kávét tartalmaznak, nincs bennük roster, ami egy igénytelenebb, ezért olcsóbb, és silányabb kávéfajta. Nem tartalmaznak ízfokozót, és tartósítószert, és nincsenek túlpörkölve, ami néhány gyártó cég fogása, hogy az éretlen kávészemek víztartalmát csökkentsék, ezzel védve meg a pörkölt kávét a dohosodástól. Mindegyik kávé – a maca kávé kivételével – tartalmaz ganoderma kivonatot, amit természetesen a teánk, és a forró csokink is tartalmaz.

De van kávé kókusztej porral, és nádcukorral, van krémkávé, amely krémes és habos, vagy van kávé kakaóporral, ami a hagyományos capuccinot idézi. Laktózérzékenyek is fogyaszthatják. Létezik ginszenget, és macát, perui zsázsát tartalmazó kávé, és van a főzött kávéra legjobban hasonlító, lágy Zhi Caffee. Ebben a bejegyzésben segítséget találsz ahhoz, hogy ki tudd választani az ízlésednek leginkább megfelelő ganoderma kávét.

Tudtad?

A Zhi Caffee Classic egy teaszűrőhöz hasonló tasakban kerül forgalomba, amit egy csésze forró vízbe kell áztatni, úgy mint a teát. Az egyetlen nem instant ganodermás kávé.

A ganodermás italok elkészítésénél arra kell figyelni, hogy a forrásban lévő 100 fokos víz megöli a ganodermát. Ezért nem szabad 80 foknál melegebb vizet önteni az italporra a csészében. Ez az oka annak, hogy a ganodermás kávék – egy kivételével – mind instant kávék. Viszont ezek az italok kiválóan oldódnak hideg vízben, vagy tejben is, igaz valamivel lassabban. Remek jegeskávé készíthető belőlük.

Szerezz saját benyomást, kóstold meg bármelyik ganodermás italunkat. Ne higgy másnak, csak magadnak. 

ganodermás-kávé Megrendelem!

Ha kitöltöd az alábbi adatokat, a “Letöltések” oldalra jutsz, ahol letölthető kiadványokat találsz a gyógygombákról.

  • Írd be a neved és az email címed

Summary
Ganodermás kávé és más ganoderma tartalmú italok
Article Name
Ganodermás kávé és más ganoderma tartalmú italok
Description
Ganodermás kávé, és egyéb italok. Az ízükön nem érezni semmilyen idegen ízt. A kávé a legjobb minőségű etióp arabica kávé. Kóstolja meg, nem fogja megbánni!
Author

Megjegyzés hozzáfűzése

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

16 Gondolat “Ganodermás kávé