DXN ganoderma 1


DXN ganoderma

Te mit választasz? Az olcsót, vagy a jót?

dxn ganoderma

A DXN ganoderma kiválasztása

A világon több mint 200 ganoderma faj létezik. A világ legnagyobb ganoderma termesztője, a DXN csak 6 fajtával foglalkozik. Ennek a 6 fajtának a hatóanyagtartalma a legnagyobb. A DXN ganoderma egy 21 éves kiválasztási folyamat eredményeként annyira kiváló minőségű. Egy ganoderma gomba életszakasza, a spórától a kifejlett gombáig 3 hónap. A DXN minden generációból kiválasztja a legjobb, legerősebb, legmagasabb hatóanyag tartalmú 10 százalékot továbbtermesztésre. A többi 90%-ból készülnek a DXN ganoderma tartalmú termékei. És a következő generációnál újra ez történik. A legjobb 10% lesz az őse a következő nemzedéknek. És a DXN ezt a kiválasztást csinálja 22 éve! Ez az a pont, amivel az azóta alakult ganoderma termesztők soha nem fogják tudni utolérni. Mert ez fizikai lehetetlenség. Sok jót hallottam már a konkurens cégek termékeiről is, hiszen a ganoderma gomba önmagában is annyira kiváló élettani hatású, hogy még egy szerényebb minőség is hozhat javulást.

2014 nyarán Dr. Lim, a DXN alapítója, és elnöke, eddig szigorúan titkos információkat osztott meg. Én is innen tudom ezeket, amiket ide „papírra vetek”. A beszédének a videó felvételét kisebb részekre vágva beillesztettem erre az oldalra.

A termőtalaj fontossága

Ebből tudtam azt is, hogy mennyire fontos a termőtalaj is. Ugyanis a gombák általában sokkal-sokkal több anyagot szívnak fel a talajból, mint a növények. Van olyan ismerősöm, aki a cégével ilyen gombákat kínál kiskertek talajának a méregtelenítésére. A gomba magába szívja a korábban belekerült permetszerek méreganyagait, ezzel tisztítja a talajt. Szóval az ellenőrizetlen forrásból vásárolt ganoderma gomba nem biztonságos. A DXN ganoderma olyan saját tulajdonú ültetvényen terem, ahol 21 éve nem használtak vegyszereket.

A különböző gyártási technológiák

De ez még nem minden. Egy dolog magának a ganoderma gombának a minősége, és egy egészen másik dolog az a technológia, ahogyan a gyártók a hatóanyagokat ki tudják vonni belőle. Van ugyanis egy buktató. A megszárított ganoderma gombát nem lehet csak úgy egyszerűen ledarálni. Ugyanis darálás közben a gombatestek vattaszerű állagúvá válnak, a vatta pedig nem darálható. Sok gyártó a „kétszeres főzés” módszerét használja. 6 órán át lassú tűzön főzik a ganodermát, majd kidobják a vízből. Utána a vizet tovább főzve elpárologtatják, és keményítő hozzáadásával por állagúvá alakítják. Ezzel két probléma is van. A ganodermát megfőzve, a hatóanyagoknak csupán a 30%-át lehet kinyerni, nem többet. A másik gond az, hogy a főzővíz elpárologtatásával nagyon koncentrálódik a vízben lévő ásványi anyagok mennyisége. Az így készített kapszulák jórészt keményítőből állnak.

Egy másik módszerrel a ganoderma gombát hevítik, gyakorlatilag megsütik, és úgy darálják le. Ez is nagyon sok hatóanyag veszteséggel jár.

Ezzel szemben a DXN ganoderma egy saját fejlesztésű, 5 fokozatú nano őrlő segítségével lesz por állagú. Az őrlés során szigorúan ügyelnek az alacsony hőmérsékletre. Ezzel a technológiával a hatóanyagok közel 100%-a belekerül a DXN ganoderma termékeibe.

A DXN ganoderma bio, vagy nem?

Talán felmerül a kérdés az olvasóban, hogy ez a kiváló minőségű DXN ganoderma vajon rendelkezik-e bio minősítéssel. Nos, nem. Illetve Malajziában igen, de azt sehol máshol nem ismerik el a világon. Ahogy egyik ország sem ismeri el egyik másik ország bio minőségi tanúsítványát sem. Ahogy az elnök úr fogalmaz, olyanok ezek, mint a politikai pártok. Nem ismerik el egymást. De van erre is megoldás természetesen. Az egész világon elismert ISO minősítés. A DXN ganoderma rendelkezik a legszigorúbb minősítéssel, az ISO 14001-gyel. A ganodermás cégek közül talán egyedül. Ez annyira szigorú szabályok betartását követeli, hogy a farm nem bocsájthat ki például semmilyen szagot. De ez csak egy a sok közül. Bővebbet a videóban találsz.

És az ISO minősítés még nem minden, a DXN ganoderma rendelkezik még számos más, igen rangos minősítéssel is.

Ezért tartom nagyon fontosnak kihangsúlyozni, hogy ha már az ember úgy dönt, hogy a saját egészsége érdekében ganodermát szed, legalább ne valami hitvány utánzatot vásároljon. Vagy, ha igen, akkor vegye nagyon-nagyon olcsón. Én elképzelhetetlennek tartom, hogy egy házilag termesztett, és valahogy ledarált akármilyen ganoderma valódi alternatíva lenne a DXN ganoderma ellenében.

A DXN spirulina

A ganoderma után ejtsünk néhány szót a DXN spirulináról is, bár ezt a videót megtalálod a spirulina lapon is. Ugyanis a spirulinánál is igaz, ami a ganodermánál igaz volt. Bár mindegyik zöld is, és alga is, azért messze nem ugyanaz a minőség.

Kedvezmény

Ha eldöntötted, hogy a világ legjobbját választod, nézd meg az ajánlatunkat itt!

Summary
DXN ganoderma. Válaszd a legjobbat elérhető áron!
Article Name
DXN ganoderma. Válaszd a legjobbat elérhető áron!
Description
A DXN ganoderma verhetetlen minőségben kapható, elérhető áron. Ezt egy itt látható videó felvétel bizonyítja, természetesen a minőségi igazolások mellett.
Author

Megjegyzés hozzáfűzése

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Egy kis gondolat “DXN ganoderma