Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

Cordypine enzimital, az erek "kéményseprője"

Erjesztett ananászital, hernyógomba kivonattal
És az érfalakon kialakult plakkoknak végük!

Cordypine enzimital, az erek "kéményseprője"

Erjesztett ananászital, hernyógomba kivonattal
És az érfalakon kialakult plakkoknak végük!

A leírt adatok kizárólag tájékoztató céllal, a Magyar Alkotmány 61.§-ában rögzített szabad vélemény-nyilvánítás alapján íródtak. Az itt szereplő életmódra és táplálkozásra vonatkozó adatok és ajánlások szabad véleményt tükröznek, és gyakran nem egyeznek a hivatalos- 3-4 betűs- szervezetek vagy a hivatalos orvoslás ajánlásával és véleményével.

Mindamellett, hogy a leírtak szóról szóra igazak, nem minősíthetők diagnózisnak, vagy kezelési javaslatnak. Itt azt kell javasolnom, hogy mielőtt alkalmaznád az itt megfogalmazott dolgokat, keresd föl orvosod, és kérd ki a véleményét.

A weboldalon ismertetett étrend-kiegészítők nem gyógyszerek, eredendően nem betegségek gyógyítására hozták létre őket, hanem bizonyos hiányállapotok (vitaminok, ásványi anyagok) kiegyensúlyozására, az étrendből hiányzó anyagok pótlására, esetleg speciális étrenden lévők (fogyókúrázók) táplálkozásának kiegészítésére. A termékek alapanyagaival kapcsolatban leírt információk a hiteles tájékoztatás célját szolgálják, nem utalnak a termékkel kapcsolatos hatásokra, nem vonatkoznak bárminemű betegség kezelésére vagy gyógyítására.

Mi a titkuk az oroszoknak?

Oroszországban gyakorlatilag ismeretlen a glutén-, és laktózallergia. Ennek az az oka, hogy az orosz konyha tradicionálisan rengeteg fermentált élelmiszert használ. Ilyenek a savanyú káposzta, az aludttej, a kovászos uborka, a kefír, a joghurt, sőt, az oroszok “kenyér-söre”, a kvász is.

De miért fontosak ennyire a fermentált élelmiszerek?

A fermentáció, egy oxigénmentes környezetben végbemenő tejsavas erjedés, amely során enzimek, és a bélflóra számára elengedhetetlenül fontos baktériumok keletkeznek. A folyamat hasonlít az alkoholos erjedésre, sőt ahhoz is, amikor az élelmiszer egyszerűen megromlik, de a kulcsszó, az oxigénmentes környezet. Akár azt is mondhatnánk, hogy ha az orvosod kinyírta a bélflórádat valami antibiotikummal, akkor kezdj el sürgősen fermentált élelmiszert fogyasztani! Sajnos a kereskedelemben kapható, tartósítószerrel készült savanyúságok köszönő viszonyban sincsenek a fermentált élelmiszerekkel.

Mi a titkuk az oroszoknak?

Oroszországban gyakorlatilag ismeretlen a glutén-, és laktózallergia. Ennek az az oka, hogy az orosz konyha tradicionálisan rengeteg fermentált élelmiszert használ. Ilyenek a savanyú káposzta, kovászos uborka, kefír, joghurt, sőt, az oroszok “kenyér-söre”, a kvász is.

De miért fontosak ennyire a fermentált élelmiszerek?

A fermentáció, egy oxigénmentes környezetben végbemenő tejsavas erjedés, amely során enzimek, és a bélflóra számára elengedhetetlenül fontos baktériumok keletkeznek. A folyamat hasonlít az alkoholos erjedésre, sőt ahhoz is, amikor az élelmiszer egyszerűen megromlik, de a kulcsszó, az oxigénmentes környezet. Akár azt is mondhatnánk, hogy ha az orvosod kinyírta a bélflórádat valami antibiotikummal, akkor kezdj el sürgősen fermentált élelmiszert fogyasztani! Sajnos a kereskedelemben kapható, tartósítószerrel készült savanyúságok köszönő viszonyban sincsenek a fermentált élelmiszerekkel.

Húsevők figyelem!

Az ananászt 1957 óta alkalmazza az orvostudomány, mivel igen gazdag vitaminokban és ásványi sókban. Fontos alkotóeleme még a bromealin enzim, amely elősegíti a fehérje emésztését. A különféle élő enzim, ami a nyers élelmiszerben megtalálható, nagyon fontos szerepet tölt be a sejtanyagcserében. Segítségükkel a tápanyag jobban, és sokkal gyorsabban szívódik fel, és szinte percek alatt eljut az egészséges sejtekhez.

A Johns Hopkins kutatóintézet által kiadott állásfoglalás szerint, 80%-ban nyers zöldségeket, csonthéjasokat, teljes kiőrlésű magvakat, és gyümölcsöket kellene fogyasztanunk, mert az élő enzim tartalom 40 Celsius fokon elvész. Ilyen táplálkozással szinte száz százalékig elkerülhető a rák. A Jelentés összefoglalása itt olvasható.

Húsevők figyelem!

Az ananászt 1957 óta alkalmazza az orvostudomány, mivel igen gazdag vitaminokban és ásványi sókban. Fontos alkotóeleme még a bromealin enzim, amely elősegíti a fehérje emésztését. A különféle élő enzim, ami a nyers élelmiszerben megtalálható, nagyon fontos szerepet tölt be a sejtanyagcserében. Segítségükkel a tápanyag jobban, és sokkal gyorsabban szívódik fel, és szinte percek alatt eljut az egészséges sejtekhez.

A Johns Hopkins kutatóintézet által kiadott állásfoglalás szerint, 80%-ban nyers zöldségeket, csonthéjasokat, teljes kiőrlésű magvakat, és gyümölcsöket kellene fogyasztanunk, mert az élő enzim tartalom 40 Celsius fokon elvész. Ilyen táplálkozással szinte száz százalékig elkerülhető a rák. A Jelentés összefoglalása itt olvasható.

Cordypine enzimital, az erek kéményseprője

A cordypine egy magas enzimtartalmú ital, amely erjesztett ananász lé, és kiváló minőségű, mesterségesen termesztett cordyceps sinensis, vagyis hernyógomba megfelelő arányú keveréke.
A cordypine italban az erjesztés során rendkívül megnő az enzim tartalom, ráadásul a cordyceps gomba hatóanyagaival képesek szinergikusan együttműködni, ezáltal kiváló eredményt produkálnak.
A cordypine lúgosító hatású, bármely életkorban fogyasztható. Nem tartalmaz alkoholt, bár az „erjesztés” szóból talán sokan erre következtetnének.

Az egész világon végzett kutatások, és orvosi tanulmányok a következő jótékony hatásokról számolnak be a bromelin enzim tekintetében:

  • Gyulladáscsökkentő
  • Enyhíti az izom-, és ízületi fájdalmat
  • Javítja a szervezet öngyógyító erejét
  • Eltávolítja az elhalt sejteket a sebekből
  • Csökkenti ízületi gyulladásokat
  • Tisztítja a légutakat
  • Javíthatja az emésztőrendszeri funkciókat
  • Csökkenti a vérlemezkék összetapadását, ezáltal a plakkok lerakódását az erekben
  • Csökkenti a stroke kockázata és az erekkel kapcsolatos problémákat
  • Képes megakadályozni bizonyos rákos sejtek terjedését a szervezetben

Cordypine enzimital, az erek kéményseprője

A cordypine egy magas enzimtartalmú ital, amely erjesztett ananász lé, és kiváló minőségű, mesterségesen termesztett cordyceps sinensis, vagyis hernyógomba megfelelő arányú keveréke.
A cordypine italban az erjesztés során rendkívül megnő az enzim tartalom, ráadásul a cordyceps gomba hatóanyagaival képesek szinergikusan együttműködni, ezáltal kiváló eredményt produkálnak.
A cordypine lúgosító hatású, bármely életkorban fogyasztható. Nem tartalmaz alkoholt, bár az „erjesztés” szóból talán sokan erre következtetnének.

Az egész világon végzett kutatások, és orvosi tanulmányok a következő jótékony hatásokról számolnak be a bromelin enzim tekintetében:

  • Gyulladáscsökkentő
  • Enyhíti az izom-, és ízületi fájdalmat
  • Javítja a szervezet öngyógyító erejét
  • Eltávolítja az elhalt sejteket a sebekből
  • Csökkenti ízületi gyulladásokat
  • Tisztítja a légutakat
  • Javíthatja az emésztőrendszeri funkciókat
  • Csökkenti a vérlemezkék összetapadását, ezáltal a plakkok lerakódását az erekben
  • Csökkenti a stroke kockázata és az erekkel kapcsolatos problémákat
  • Képes megakadályozni bizonyos rákos sejtek terjedését a szervezetben

Kiknek ajánljuk?

Azoknak, akik hagyományos, húsban gazdag táplálékot fogyasztanak, de tenni akarnak az egészségükért. Akik érelrázódással összefüggő betegségek, mint a trombózis, stroke, agyvérzés, infarktus után lábadoznak, vagy pedig ha fennáll a veszélye ezeknek. Igen jó hatása van az epekő és vesekő alternatív kezelésében, a megfelelő adagolással elkerülhető a műtéti beavatkozás. Aki nem szeretné magát műttetni, tegyen egy próbát vele!

Hogyan juthatsz hozzá?

A gyártó cég jelenleg sajnos csak a regisztrált törzsvásárlóinak teszi lehetővé az online vásárlást.

De semmi baj, mert ez a regisztráció:

  • ingyenes
  • kötelezettségektől mentes
  • és 25% árengedményt biztosít a kiskereskedelmi árhoz képest.

Mi NEM történik, ha regisztrált törzsvásárló leszel?

 

  • Senki nem fog zaklatni azzal, hogy vásárolj!
  • Senki nem fog zaklatni azzal, hogy ajánld másoknak a termékeket.
  • Semmilyen kötelezettséget nem vállalsz semmi féle tevékenységre.

Mi fog történni, ha regisztrált törzsvásárló leszel?

  • Azonnal 25% árengedményt kapsz minden vásárlásodból.
  • Ha kérdésed van, esetleg konkrét egészségügyi panaszra szeretnél tanácsot, segítünk. Nagy tapasztalattal rendelkező terapeuták segítik a munkánkat.
  • Ha elégedett vagy, és másnak is ajánlod a termékeket, egyre olcsóbb lesz a te adagod.

Cordypine enzim ital

700 ml

Fogyasztói ár: 31.910 Ft

Törzsvásárlói ár: 24.930 Ft

Kapcsolatfelvételi űrlap

Adatvédelmi nyilatkozat

Hozzájárulás

6 + 11 =

Miért higgy nekünk?

Bojtos-Sváb Csilla, és Bojtos Zoltán a nevünk, és 2011 óta foglalkozunk ezekkel a termékekkel. Ez alatt az idő alatt számtalan tapasztalat gyűjtöttünk össze. A legszebb élmény az, amikor segíteni tudunk olyanoknak, akik szkeptikusak voltak az elején. Az a  missziónk, hogy valódi megoldásokat mutassunk az embereknek arra, hogyan őrizhetik meg az egészségüket, helyes táplálkozással, és helyes életmóddal.

óta fogyasztjuk

család ismerte meg általunk

Arra biztatunk minden tudatosan gondolkodó embert, hogy tegyen egy próbát, és tapasztalja meg saját maga, hogy mire képesek ezek a kiváló termékek. Bárki bármit is mond, a saját tapasztalat számít csak. És nincs is annál jobb érzés, mint amikor segíteni tudunk egy szenvedőn.

Summary
Cordypine, élő enzim tartalmú fermentált ananász ital, hernyógomba kivonattal.
Article Name
Cordypine, élő enzim tartalmú fermentált ananász ital, hernyógomba kivonattal.
Description
Az enzim tartalom pótlására szolgáló természetes készítmény. Segítségével jobban és gyorsabban emésztődik a táplálék. Az erek "kéményseprője".
Author